EKSTRAKONSERT! Ricochets / Blårock Café

Bilde
Event info
 • Thursday 09 February 2023
 • 18:00 - 01:00

Strandgata 14-16, 9008 Tromsø
Tromsø

Åpne i google maps

Description

EKSTRAKONSERT! Ricochets

Siden den ordinære konserten ble utsolgt på under en dag, så setter vi opp en ekstra konsert med Ricochets på torsdag 9. februar!

Live på Blå Rock Cafe, torsdag 9. februar
kl. 21.00
Bill: 450,- +avg.

Ricochets tilbake med nytt album og tar turen til Blårock! 

Ved årtusenskiftet var det få band som kunne måle seg med Ricochets. Frontet av vokalist og låtskriver Trond Andreassen var de mørkere, farligere og mer inderlige enn sine samtidige, de var kjent for eksplosive konserter og en kritikerrost, nå klassisk platetrilogi: «Slo Mo Suicide», «The Ghost of Our Love» og «Isolation».

Nå er de tilbake med et nytt album. «Closer to the Light» er drevet av den samme lidenskapen og bygger videre på det samme fundamentet som før — garagerock, soul, 50’s, swing og rock-noir. Trond Andreassen synger fortsatt som om det gjelder livet, backet av originalmedlemmene Knut Øyvind Olsen på bass og Svenn Poppe Jr på piano og orgel. Sammen med gitarist Fredrik Gretland (Sweden, The Cumshots) og trommis Johan Edvardsson (Navigators, Sweden, Tellusalie) legger de til nye fasetter i Ricochets’ umiskjennelige sound.

Trond Andreassen og tekstforfatter Christian Bloom skrev sangene på «Closer to the Light» under pandemien, og i januar 2022 vendte bandet tilbake til Athletic Sound Studio i Halden for å spille dem inn. Sammen med produsent Chips Kiesby (The Hellacopters, Nomads, Sator, Wilmer X) har Ricochets laget et album drevet av lys og mørke og uventede vendinger, av ugjenkallelig fortid og uviss fremtid, av store melodier og enda større følelser. «Closer to the Light» er klassisk rock, tidløst her og nå.

Konsertstart 21:00. 18 års aldersgrense.

Tickets

 • Ordinær - Ekstrakonsert 09.02.23
  Kjøpte billetter refunderes ikke | Konsertstart 21.00 | ID 18 år Ekstrakonsert, torsdag 9. februar 2023
  kr 475,00
  The sale has stopped
 • Discount

  If you have a discount, enter it here for your price