Fangst + RIngo Moon / Blårock Café

Bilde
Event info

Strandgata 14-16, 9008 Tromsø
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Live på Blå Rock Cafe, torsdag 30. mars.
kl. 21.00
Bill: 280,- / student: 220,- +avg.

Fangst 

Fangst legger ut på Norgesturné med sitt ferske debutalbum «Føniksinstituttet» (ute 11.11.22) i bagasjen! Bandet har i sin korte levetid sluppet flere singler til god mottagelse fra kritikere og musikkelskere, og blitt listet på NRK P13/P3, samt flere skandinaviske radiostasjoner. I konsertformatet blir de omtalt som «en hit-parade» og «Norges beste liveband akkurat nå.» En bør nesten oppleve Fangst selv! 

Uansett om du er i markedet for gripende norskpråklig lyrikk eller svært rockete rock – eller kanskje til og med begge deler (!) – får du ønsket ditt oppfylt. Fangsts uttrykk er et resultat av de ulike musikalske bakgrunnene til bandmedlemmene, og resultatet er vakker rock på norsk – sporadisk farlig og tidvis søt. En skapende kraft som går ut av kontroll, men allikevel treffer midt i blinken.

Gutta utstråler en destruktiv sjarm, bøtter med bergensk nonchalanse og en «take no prisoners»-holdning. Har du dannet deg et bilde av hva dette er? Vi overlater resten til historien.

Videoer på YouTube: Fangst - Hundre netter Spotify:  Fangst på Spotify

Ringo Moon

“De deiligste guttene i Tromsø” kommer til Blårock!

Etter 2021s debut-EP “With All My Friends”; et kjærlighetsbrev til ungdomstidens opp- og nedturer, er Ringo Moon tilbake og har begynt innspillingen av ny musikk!

Temaer som vennskap, kjærlighet og teknologi pakkes inn i et catchy og uhøytidelig musikalsk landskap. Med gitartoner hentet fra skrangle-indiens giganter som Pavement, Alvvays og Car Seat Headrest kombinert med en  fullstendig ujålete popteft er bandet et friskt pust til indiescenen og galaksen generelt.

Med den særegne selvtilliten man ofte har sett hos britiske band samt en unektelig sex-appeal kan dette umulig bli noe annet enn en fest for både øyne og ører!

 

Tickets

  • Ordinær
    Konsertstart 21.00 | ID 18 år | Kjøpte billetter refunderes ikke
    kr 295,00
  • Student
    ID 18 | Husk gyldig studentbevis | Konsertstart 21.00 | Kjøpte billetter refunderes ikke
    kr 235,00