Heave Blood & Die + supp: Pulgasari / Blårock Cafe!

Bilde
Event info

Strandgata 14-16, 9008 Tromsø
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Heave Blood & Die + supp: Pulgasari!
Live på Blårock Cafe!
Fredag 16. feb. kl. 21.00
Bill: 300,- +avg.

Heave Blood & Die har tatt lange steg siden oppstarten i Tromsø og har etablert seg som en bauta i norsk rock. De leverer soundtracket til frynsete og endeløse kvelder i store betongbyer under neonlys, fylt med meningsløs vandring og basketak mot patriarkatet. En konsert med Heave Blood & Die er en bråkete og industriell sørgemarsj i taktfast retning mot goth-city.

Bandet kan skryte på seg konserter på store festivaler som bl.a Øya, Roskilde, Reeperbahn og Nürnberg Pop Festival, samt europaturne gjennom Polen, Slovakia og Tyskland. I 2022 ble bandet Spellemannsnominert for den tredje skiva «Post People» utgitt på Fysisk Format, februar 2022. Albumet ble med på veien med opptredener på SXSW, turné med Kvelertak, norgesturne og et par turer til Danmark.

Heave Blood & Die slapp sitt fjerde album “Burnout Codes” på Fysisk Format 26. januar 2024.

⚡Support for Heave Blood & Die på fredag 16. februar er det nye tromsøbandet Pulgasari! ⚡

Pulgasari gir et stort og punchy lydbilde av 90-tallets shoegaze med store fuzzete gitarer blandet med innslag av skranglete og sårbar indierock. Og med post-punk snert i vokalene har de latt seg inspirere av band som The Smiths, Fountaines DC, Alvvays og Pavement. Bandet er satt sammen i en skjønn bukett av diverse Tromsø-baserte band som A Million Pineapples, LUT, Ringo Moon, Neon Apartmients, Ideofon og Selvforakt. Gruppen melder selv at ønsket om å gjøre Pulgasari har alltid ligget i luften, så nå er tiden kommet for bare å peise på. World domination.

 

Klar for dobbel dose med fantastisk musikk? 

Vi har en spesiell godbit for deg som digger dritbra konserter! Heave Blood & Die rocker scenen den 16. februar, etterfulgt av Treholt dagen etter (17. februar). Men vent, her kommer den virkelig gode nyheten – ved å bruke rabattkoden "kombo" får du 50 kroner avslag på én av billettene (ikke begge)! 

Tickets

  • Ordinær
    Konsertstart 21.00 | ID 18 år | Kjøpte billetter refunderes ikke
    kr 315,00
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price