Ricochets / Blårock Café

Bilde
Event info

Strandgata 14-16, 9008 Tromsø
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Ricochets

Live på Blå Rock Cafe, fredag 10. februar
kl. 21.00
Bill: 450,- +avg.

Ricochets tilbake med nytt album og tar turen til Blårock! 

Ved årtusenskiftet var det få band som kunne måle seg med Ricochets. Frontet av vokalist og låtskriver Trond Andreassen var de mørkere, farligere og mer inderlige enn sine samtidige, de var kjent for eksplosive konserter og en kritikerrost, nå klassisk platetrilogi: «Slo Mo Suicide», «The Ghost of Our Love» og «Isolation».

Nå er de tilbake med et nytt album. «Closer to the Light» er drevet av den samme lidenskapen og bygger videre på det samme fundamentet som før — garagerock, soul, 50’s, swing og rock-noir. Trond Andreassen synger fortsatt som om det gjelder livet, backet av originalmedlemmene Knut Øyvind Olsen på bass og Svenn Poppe Jr på piano og orgel. Sammen med gitarist Fredrik Gretland (Sweden, The Cumshots) og trommis Johan Edvardsson (Navigators, Sweden, Tellusalie) legger de til nye fasetter i Ricochets’ umiskjennelige sound.

Trond Andreassen og tekstforfatter Christian Bloom skrev sangene på «Closer to the Light» under pandemien, og i januar 2022 vendte bandet tilbake til Athletic Sound Studio i Halden for å spille dem inn. Sammen med produsent Chips Kiesby (The Hellacopters, Nomads, Sator, Wilmer X) har Ricochets laget et album drevet av lys og mørke og uventede vendinger, av ugjenkallelig fortid og uviss fremtid, av store melodier og enda større følelser. «Closer to the Light» er klassisk rock, tidløst her og nå.

Konsertstart 21:00. 18 års aldersgrense.

Tickets

  • Ordinær
    Kjøpte billetter refunderes ikke | Konsertstart 21.00 | ID 18 år
    kr 475,00
    Sold out
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price