Slomosa / Blårock Café

Bilde
Event info

Strandgata 14-16, 9008 Tromsø
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Slomosa + support Selvforakt! Live på Blå Rock Cafe,
Torsdag 16. mars. kl. 21.00
Bill: 280,- / student: 220,- +avg.

Etter åtti(!) konserter i 2022, dundrer tundrarock-fenomenet Slomosa på an igjen i 2023 - året de endelig slipper musikk igjen.

Bergensernes debutalbum slo ned som en bombe på den internasjonale stonerrock-scenen sent i 2020, og kvartetten ble fort plukket opp og booket til øst og vest da verden omsider åpnet igjen. Turnéene med Kyuss-legendene i Stöner (US), Orange Goblin (UK) og Sasquatch (US) førte bandet fram foran publikum i 17 europeiske land i 2022, og konsertåret toppet seg med deres uventede opptreden i et stappfullt telt foran 8000 publikummere på franske Hellfest. 

Deres driv og utrettelige spilling har gitt dem et rykte som et helt spesielt live-band blant publikum og anmeldere -  et live-band som fortsetter å levere kompromissløst kveld etter kveld. Med deres særegne miks av høy energi og tung hengemyrsriffing, eksploderer rockeklubbene til et intenst kok av de sjeldne når bandet setter i gang med sin catchy riffing.

Etter en vinter hvor de har høstet av riffene sine og kokt opp ferske låter klare til servering, er det et heltent Slomosa-beist som tar fatt på veien. Ikke gå glipp av en av årets store rockekonsert-høydepunkter, som kommer til deg i februar og mars. 

Support: Selvforakt
Selvforakt gir en solid blanding av tradisjonell Black Metal, Powerviolence, Crust Punk og Sludge. Bandet har funnet sitt sound gjennom sin felles interesse for ekstrem musikk i skateboardmiljøet.

Tickets

 • Ordinær
  Konsertstart 21.00 | ID 18 år | Kjøpte billetter refunderes ikke
  kr 295,00
  The sale has stopped
 • Student
  ID 18 | Husk gyldig studentbevis | Konsertstart 21.00 | Kjøpte billetter refunderes ikke
  kr 235,00
  The sale has stopped